ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ επαγγελματικές, οικονομικές προβλέψεις - ψυχολογική αστρολογία, ανάλυση ωροσκοπίου και προσωπικότητας.

καρτέλες αστρολογικών αναλύσεων



ΚΑΡΤΕΛΕΣ
ΕΙΔΙΚΩΝ
ΘΕΜΑΤΩΝ

καρτέλα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ:
ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα της εποχής της κρίσης παρέχουμε πληροφόρηση για τις μελλοντικές οικονομικές κι επαγγελματικές προοπτικές σου. Στην καρτέλα γίνεται διερεύνηση για εύρεση νέας εργασίας, πιθανότητα απόλυσης, αλλαγή επαγγέλματος, καταλληλότερη κατεύθυνση, οικονομική πορεία κλπ.

καρτέλα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ:
αυτή είναι η απόλυτα δική σου καρτέλα που περιέχει τα πάντα για σένα! Πλήρης ανάλυση του προσωπικού σου Ωροσκοπίου, της προσωπικότητας σου και του αστρολογικού σου Προφίλ. Λεπτομερής ανάλυση της πλανητών, οίκων, όψεων κλπ.

καρτέλα ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΠΡΟΦΙΛ:
ολοκληρωμένη ανάλυση της προσωπικότητας αλλά και του μέλλοντος (2-3 έτη) με βάση την θέση της Σελήνης από ζώδιο, οίκο, φάση και πρόοδο. Εξαιρετική μέθοδος ιδίως για γυναίκες.


*Κόστος ΚΑΡΤΕΛΑΣ (πλήρης ανάλυση 20-30 σελίδες): 40 €
*Πώς θα παραγγείλεις; Είναι απλό! για ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ κάνε κλικ εδώ.
*Επίσης, με μόνο 10€ παρέχουμε αναλύσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα πάσης φύσεως με την mini καρτέλα "ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ". Πληροφορίες εδώ.



Επίσης με μόνο 10€ διαθέτουμε 
σε ΜΙΝΙ ΚΑΡΤΕΛΑ (συνοπτική ανάλυση 5 σελίδων)
έτοιμες αναλύσεις των παρακάτω εξειδικευμένων θεμάτων 

ΜΙΝΙ καρτέλα ΕΥΡΕΣΗΣ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ:
Ακόμα και αν δεν γνωρίζεις με ακρίβεια την ώρα γέννησης, μπορούμε με τεχνικές rectification να εντοπίσουμε την ακριβή θέση του Ωροσκόπου σου σε ζώδιο και συγκεκριμένη μοίρα του ζωδιακού.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε την ακριβή μοίρα του Ωροσκόπου γιατί μόνο έτσι έχουμε σωστές κι έγκυρες προβλέψεις για το μέλλον. Θα χρειαστούμε απλώς να μας αναφέρεις 2-3 σημαντικά γεγονότα από το παρελθόν σου με τις ημερομηνίες που συνέβησαν (πχ. γάμος, μετακόμιση, γέννα, αρρώστια ή ατύχημα, διορισμός κλπ).

Στην καρτέλα θα λάβεις πλήρη επιχειρηματολογία της ανάλυσης.

ΜΙΝΙ καρτέλα ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ:
στην καρτέλα αυτή θα μάθεις τον αστεροειδή που φέρει το ίδιο όνομα με το δικό σου (ομώνυμο αστεροειδή ή τουλάχιστον κάποιον ομόηχο) και πως επιδρούν οι διελεύσεις του στη ζωή σου.

ΜΙΝΙ καρτέλα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ:
ρύθμισε κατάλληλα το χώρο σου σύμφωνα με το χάρτη του ωροσκοπίου σου και άλλαξε τη ζωή σου.

ΜΙΝΙ καρτέλα ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ:
μάθε ποια είναι η πιο ευνοϊκή χρονική στιγμή για οποιαδήποτε δράση σου έτσι ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

κάνε την ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ σου εδώ σε 2 λεπτά!

Αφού αποφασίσεις ποια υπηρεσία μας επιθυμείς να παραγγείλεις, συνέχισε ως εξής:

Βήμα 1. Γράψε μας στο astromatics@windowslive.com το ΕΡΩΤΗΜΑ σου ή ποια ΥΠΗΡΕΣΙΑ μας σε ενδιαφέρει να παραγγείλεις μαζί με τα 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ γέννησης σου (βλ. μενού 5)

Βήμα 2. Θα σου απαντήσουμε στο email στέλνοντας σου τον λογαριασμό τραπέζης για εξόφληση με e-banking (επιβάρυνση 2€) και απλή κατάθεση σε τράπεζα (χωρίς επιβάρυνση) ή στέλνοντας σου την πλατφόρμα paypal για εξόφληση με απλή κάρτα (επιβάρυνση 2€) ή με paypal (χωρίς επιβάρυνση).

Βήμα 3. Αμέσως μετά την εξόφληση αναθέτουμε την εξυπηρέτηση σου σε συνεργάτη μας.