ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ;

είναι πολύ απλό! 
με 3 βήματα:


βήμα 1: 
στείλε μας ένα email


Εφόσον συμφωνείς με τους όρους συμμετοχής επικοινώνησε μαζί μας στο astromatics@windowslive.com για να μας αναφέρεις το όνομα της υπηρεσίας που σε ενδιαφέρει (πχ καρτέλα ανάλυσης, τηλεφωνική συνομιλία, μαθήματα κλπ) και τα 5 στοιχεία γέννησης που χρειαζόμαστε για την ετοιμασία του ωροσκοπίου σου.


βήμα 2:
εξόφλησε το αντίτιμο



Θα σου απαντήσουμε στο email στέλνοντας σου τον λογαριασμό τραπέζης για εξόφληση με e-banking (επιβάρυνση 2€) και απλή κατάθεση σε τράπεζα (χωρίς επιβάρυνση) ή στέλνοντας σου την πλατφόρμα paypal για εξόφληση με απλή κάρτα (επιβάρυνση 2€) ή με paypal (χωρίς επιβάρυνση).




βήμα 3:
διεκπεραίωση παραγγελίας

Αμέσως μετά την εξόφληση αναθέτουμε την εξυπηρέτηση σου σε συνεργάτη μας. Αν πρόκειται για επικοινωνία μαζί του θα λάβεις το νούμερο τηλεφώνου, viber ή skype. Αν πρόκειται για γραπτή ανάλυση θα την λάβεις στο email μέσα σε τρεις εργάσιμες.

κάνε την ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ σου εδώ σε 2 λεπτά!

Αφού αποφασίσεις ποια υπηρεσία μας επιθυμείς να παραγγείλεις, συνέχισε ως εξής:

Βήμα 1. Γράψε μας στο astromatics@windowslive.com το ΕΡΩΤΗΜΑ σου ή ποια ΥΠΗΡΕΣΙΑ μας σε ενδιαφέρει να παραγγείλεις μαζί με τα 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ γέννησης σου (βλ. μενού 5)

Βήμα 2. Θα σου απαντήσουμε στο email στέλνοντας σου τον λογαριασμό τραπέζης για εξόφληση με e-banking (επιβάρυνση 2€) και απλή κατάθεση σε τράπεζα (χωρίς επιβάρυνση) ή στέλνοντας σου την πλατφόρμα paypal για εξόφληση με απλή κάρτα (επιβάρυνση 2€) ή με paypal (χωρίς επιβάρυνση).

Βήμα 3. Αμέσως μετά την εξόφληση αναθέτουμε την εξυπηρέτηση σου σε συνεργάτη μας.