- ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ - ερωτική αστρολογία, συναστρίες σχέσεων, ερωτικές προβλέψεις.

καρτέλες αστρολογικών αναλύσεων



ΚΑΡΤΕΛΕΣ
ΣΧΕΣΕΩΝ
ΚΙ ΕΡΩΤΑ
καρτέλα γενικής ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΣ:
πρόκειται για εις βάθος ανάλυση της αλληλοεπίδρασης 2 ατόμων. Μπορεί να αφορά εραστές, συγγενείς, φίλους, νέες γνωριμίες κλπ. Ποιος είναι ο βαθμός συμβατότητας τους, ποια είναι τα δυνατά και ποια τα δύσκολα σημεία της σχέσης τους, πως επιδρά ο ένας στη ζωή και στην προσωπικότητα του άλλου, τι σκέφτεται ο άλλος, πιθανότητα διάρκειας, προοπτικές μονιμότητας ή γάμου κλπ.

καρτέλα ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΦΙΛ:
η καρτέλα αυτή θα σου δώσει μια πλήρη ανάλυση για την ερωτική σου ζωή. Πληροφορεί για το πώς εκφράζεσαι ερωτικά, τι άτομα ελκύεις κοντά σου, ποιοι ζωδιακοί τύποι σου ταιριάζουν και ποιοι όχι. Γίνεται μια πλήρης ανάλυση του αστρολογικού σου προφίλ, του ερωτικού χάρτη σου και των ερωτικών προοπτικών.

καρτέλα ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥΣ:
μάθε πώς η Αφροδίτη και οι ερωτικοί αστεροειδείς (amor, eros, cupido κλπ) θα επηρεάσουν το μέλλον της ερωτικής σου ζωής (για τα επόμενα 2-3 χρόνια), ποιές θα είναι οι πιο ερωτικές περίοδοι, πότε πιθανολογείται μια αξιόλογη νέα γνωριμία κλπ.

καρτέλα ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΓΙΑ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΥΣ:
δίνοντας τις ημερομηνίες γέννησης του ζευγαριού η καρτέλα αυτή σου αποκαλύπτει το μέλλον της σχέσης για τα επόμενα 2 χρόνια με βάση το ωροσκόπιο Σύνθεσης. Ποιες μέρες είναι καλές και ποιες πρέπει να προσέχεις, πώς θα εξελιχθεί η σχέση κλπ. Μέσα στην καρτέλα αναφέρονται όλα όσα πρέπει να ξέρεις....

καρτέλα των ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ:
η καρτέλα αυτή αποτελεί μια εξειδικευμένη μελέτη των ερωτικών αστεροειδών (amor, eros, cupido κλπ) και πως επιδρούν στην ερωτική ζωή σου. Εκτός των άλλων μπορούν να δώσουν ενδείξεις για ονόματα και τοποθεσίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή.


*Κόστος ΚΑΡΤΕΛΑΣ (πλήρης ανάλυση 20-30 σελίδες): 40 €
*Πώς θα παραγγείλεις; Είναι απλό! για ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ κάνε κλικ εδώ.
*Επίσης, με μόνο 10€ παρέχουμε αναλύσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα πάσης φύσεως με την mini καρτέλα "ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ". Πληροφορίες εδώ.

κάνε την ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ σου εδώ σε 2 λεπτά!

Αφού αποφασίσεις ποια υπηρεσία μας επιθυμείς να παραγγείλεις, συνέχισε ως εξής:

Βήμα 1. Γράψε μας στο astromatics@windowslive.com το ΕΡΩΤΗΜΑ σου ή ποια ΥΠΗΡΕΣΙΑ μας σε ενδιαφέρει να παραγγείλεις μαζί με τα 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ γέννησης σου (βλ. μενού 5)

Βήμα 2. Θα σου απαντήσουμε στο email στέλνοντας σου τον λογαριασμό τραπέζης για εξόφληση με e-banking (επιβάρυνση 2€) και απλή κατάθεση σε τράπεζα (χωρίς επιβάρυνση) ή στέλνοντας σου την πλατφόρμα paypal για εξόφληση με απλή κάρτα (επιβάρυνση 2€) ή με paypal (χωρίς επιβάρυνση).

Βήμα 3. Αμέσως μετά την εξόφληση αναθέτουμε την εξυπηρέτηση σου σε συνεργάτη μας.