- ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ - προβλέψεις ανά τομέα ζωής: ετήσιες, τριετείς και πενταετείς

καρτέλες αστρολογικών αναλύσεων

ΚΑΡΤΕΛΕΣ
ΓΕΝΙΚΩΝ
ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ
καρτέλα ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ (ΕΤΗΣΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ):
στην καρτέλα αυτή θα λάβεις μια ετήσια πρόβλεψη (π.χ. από γενέθλια σε γενέθλια) χρησιμοποιώντας εώς και 3 αστρολογικές τεχνικές: ηλιακής επιστροφής, νέας σελήνης ή ηλιακής ανατολής. Περιέχει πληροφορίες για τις συνθήκες και τα γεγονότα που θα συναντήσεις κατά τη διάρκεια ενός έτους, σε όλους τους τομείς.


καρτέλα ΗΛΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ:
μάθε με τη βοήθεια αυτής της καρτέλας ποια θα είναι τα πιο σημαντικά γεγονότα σε όλους τους τομείς της ζωής σου για τα επόμενα 2,3 χρόνια εστιάζοντας σε συγκεκριμένους μήνες υψηλής δράσης.


καρτέλα ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ:
αυτή η καρτέλα θα σου περιγράψει το γενικό πλάνο ζωής για τα επόμενα 5 χρόνια. Οι διελεύσεις του Δία και οι πρόοδοι της Σελήνης από τους διάφορους τομείς του ωροσκοπίου σου θα αποκαλύψουν τα στάδια που θα περάσεις και τα μονοπάτια που θα βαδίσεις στα επόμενα 5 έτη.


*Κόστος ΚΑΡΤΕΛΑΣ (πλήρης ανάλυση 20-30 σελίδες): 40 €
*Πώς θα παραγγείλεις; Είναι απλό! για ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ κάνε κλικ εδώ.
*Επίσης, με μόνο 10€ παρέχουμε αναλύσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα πάσης φύσεως με την mini καρτέλα "ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ". Πληροφορίες εδώ.

κάνε την ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ σου εδώ σε 2 λεπτά!

Αφού αποφασίσεις ποια υπηρεσία μας επιθυμείς να παραγγείλεις, συνέχισε ως εξής:

Βήμα 1. Γράψε μας στο astromatics@windowslive.com το ΕΡΩΤΗΜΑ σου ή ποια ΥΠΗΡΕΣΙΑ μας σε ενδιαφέρει να παραγγείλεις μαζί με τα 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ γέννησης σου (βλ. μενού 5)

Βήμα 2. Θα σου απαντήσουμε στο email στέλνοντας σου τον λογαριασμό τραπέζης για εξόφληση με e-banking (επιβάρυνση 2€) και απλή κατάθεση σε τράπεζα (χωρίς επιβάρυνση) ή στέλνοντας σου την πλατφόρμα paypal για εξόφληση με απλή κάρτα (επιβάρυνση 2€) ή με paypal (χωρίς επιβάρυνση).

Βήμα 3. Αμέσως μετά την εξόφληση αναθέτουμε την εξυπηρέτηση σου σε συνεργάτη μας.