ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

σύντομο πρόγραμμα εκπαίδευσης
σε 3 μόνο μαθήματα με 60 ευρώ!
ASTROMATICS fast education
Με απλή και κατανοητή γλώσσα σε εκπαιδεύουμε σύντομα και εύκολα πώς να γίνεις ένας μικρός αστρολόγος! Σε μόνο 3 περιεκτικά μαθήματα! Έμπειροι αστρολόγοι σε αναλαμβάνουν και λύνουν κάθε σου απορία.

μάθημα 1: Γενέθλια Αστρολογία.
Γνωριμία με τα εργαλεία ανάγνωσης ενός Ωροσκοπίου. Τι είναι ο Ζωδιακός Κύκλος. Πώς λειτουργούν οι Οίκοι. Τι είναι και τι σημαίνει ο Ωροσκόπος. Τι συμβολίζουν οι πλανήτες. Τι φανερώνουν οι Όψεις. 


προαιρετικό μάθημα 1β: ακριβής προσδιορισμός ωροσκόπου.
Εύρεση και Διόρθωση του προσωπικού σου ωροσκόπου με ακρίβεια μοίρας με τεχνικές Rectification. (κόστος 20 ευρώ επιπλέον)

προαιρετικό μάθημα 1γ: ανάλυση προσωπικού χάρτη.
Μέσα από την ανάλυση του δικού σου προσωπικού Ωροσκοπίου, σου δείχνουμε ποια είναι τα βήματα για τη σωστή ανάγνωση ενός γενέθλιου Χάρτη χωρίς αντιφάσεις ερμηνείας. (κόστος 20 ευρώ επιπλέον)

(για τους πιο προχωρημένους υπάρχει και ο
Κύκλος Εμβάθυνσης στην Γενέθλια Αστρολογία

με πολλά μυστικά tips που αποτελείται από 5 δίωρα μαθήματα + Εγχειρίδιο με κόστος 100 ευρώ σύνολο.
Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το Εγχειρίδιο Γενέθλιας Αστρολογία
ς
εδώ.
)


μάθημα 2: Προγνωστική Αστρολογία.
Τι είναι και τι καλύπτει η αστρολογική πρόβλεψη. Εκπαίδευση στις τεχνικές πρόβλεψης: Διελεύσεις, Πρόοδοι, Κατευθύνσεις Ηλιακού Τόξου, Επιστροφές. Πώς υπολογίζονται, πώς λειτουργούν, πόσο καιρό καλύπτουν, τι δείχνουν για το μέλλον. Οδηγίες σωστής ερμηνείας τους.


προαιρετικό μάθημα 2β: ανίχνευση προσωπικού μέλλοντος.
Ερευνούμε μαζί ποια από όλες τις τεχνικές πρόγνωσης λειτουργεί στο δικό σου Χάρτη και δίνει ασφαλή αποτελέσματα. Ανίχνευση του προσωπικού σου Μέλλοντος. (κόστος 20 ευρώ επιπλέον)

(για τους πιο προχωρημένους υπάρχει και ο
Κύκλος Εμβάθυνσης στην Προγνωστική

με πολλά μυστικά tips που αποτελείται από 5 δίωρα μαθήματα + Εγχειρίδιο με
κόστος 100 ευρώ σύνολο)


μάθημα 3: Ερωτική Αστρολογία.
Εκπαίδευση στις Συναστρίες και την Ανάλυση Σχέσεων. Εισαγωγή στις 2 βασικές μεθόδους ανάλυσης: Σύνθεση και Σύγκριση. Πώς προβλέπουμε το Μέλλον και το Πεπρωμένο μιας σχέσης.


προαιρετικό μάθημα 3β: μελέτη σχέσης
Παίρνοντας ως παράδειγμα μια δική σου σχέση (ερωτική, φιλική, επαγγελματική, συγγενική κλπ) σου δείχνουμε στην πράξη τα βήματα για σωστό ψυχογράφημα και πρόγνωση μιας σχέσης. (κόστος 20 ευρώ επιπλέον)

επίσης...

προαιρετικό μάθημα 4α: πρόγραμμα αστρολογίας στον Η/Υ σου.
Εκπαίδευση στη χρήση του Astrolog (δωρεάν πρόγραμμα) ή στο online Astro.com για να βγάζεις μόνος σου με ένα κλικ ωροσκόπια, χάρτες, πλανητικές θέσεις, διελεύσεις, πρόοδους και όλα όσα χρειάζεται ένας αστρολόγος. (κόστος 20 ευρώ επιπλέον)

προαιρετικό μάθημα 4β: σεληνιακή αστρολογία.
Μελέτη λεπτομερής της θέσης της σελήνης από ζώδιο, οίκο, φάση, σεληνιακή μέρα, σεληνιακό μέγαρο κλπ. Πώς επηρεάζει την προσωπικότητα και το μέλλον. (κόστος 20 ευρώ επιπλέον)

προαιρετικά μάθηματα 4γ: ΒΟΗΘΗΜΑ κατόπιν Εκπαίδευσης.
Σου δίνουμε τη δυνατότητα μετά την ολοκλήρωση της Εκπαίδευσης να ζητάς όσο συχνά χρειάζεσαι επιπλέον μαθήματα βοήθειας μέσω skype για να παίρνεις απαντήσεις σε κάθε απορία που θα προκύψει (πχ. από τις δικές σου μελέτες) σχετικά με τα θέματα της ύλης που διδάχτηκες. (κόστος 20 ευρώ επιπλέον για κάθε 2ωρο μάθημα βοήθειας που θα ζητήσεις).

* Κάθε μάθημα FAST EDUCATION (κανονικό ή προαιρετικό) έχει διάρκεια 2 ώρες, κοστίζει 20€ και μεταδίδεται ζωντανά δια ήχου (χωρίς οπτική μετάδοση) μέσω ίντερνετ (skype).
* Αποστέλλονται ψηφιακά σημειώσεις με την ύλη των μαθημάτων.
* Ο χρόνος μετάδοσης των μαθημάτων καθορίζεται από σένα.
* Τα μαθήματα απεθύνονται σε αρχάριους αλλά επίσης προσαρμόζονται έτσι ώστε να καλύψουν συγκεκριμένες ή εξειδικευμένες ανάγκες των προχωρημένων.
* Διεξάγονται και μεμονωμένα και σε ομαδικά τμήματα.
* Το κόστος είναι το χαμηλότερο που μπορείς να βρεις!

Πληροφορίες στο 69393 26577 (13:00-21:00) ή στο astromatics@windowslive.com

πρόγραμμα εκπαίδευσης 
στην Ωριαία Αστρολογία
ASTROMATICS HORARY

Ο κλάδος της Ωριαίας Αστρολογίας 
που τα τελευταία χρόνια είναι πολύ της μόδας
αφορά την αστρολογική τέχνη της Μαντείας
που απαντά σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Αποτέλεσμα εικόνας για horary astrologyΕίναι ένα περίπλοκο σύστημα παραδοσιακής αστρολογίας που απαιτεί ένα πιο προχωρημένο επίπεδο γνώσης.

* Αν είσαι προχωρημένος σου προσφέρουμε ένα πλήρες Εγχειρίδιο
με τη σωστή Μεθοδολογία όλων των Κανόνων της Ωριαίας που αποδεδειγμένα λειτουργούν. Θα το βρεις εξαιρετικά χρήσιμο, σύντομο και περιεκτικό. Κατέβασε το ΔΩΡΕΑΝ εδώ.

* Αν είσαι αρχάριος θα χρειαστείς να παρακολουθήσεις μια σειρά μαθημάτων με κάποιον δάσκαλο καθοδηγητή για να μπορέσεις να καταλάβεις τους Κανόνες και τη Μεθοδολογία που αναφέρονται στο Εγχειρίδιο μας. Κόστος του Κύκλου 5 δίωρων μαθημάτων Ωριαίας 100 €. Αν χρειαστείς έξτρα μαθήματα για επιπλέον εξάσκηση το κόστος είναι 20 € ανά 2ωρο μάθημα.


* Κάθε μάθημα HORARY μεταδίδεται ζωντανά δια ήχου (χωρίς οπτική μετάδοση) μέσω ίντερνετ (skype).
* Ο χρόνος μετάδοσης των μαθημάτων καθορίζεται από σένα.
* Διεξάγονται και μεμονωμένα και σε ομαδικά τμήματα.
* Το κόστος είναι το χαμηλότερο που μπορείς να βρεις!
Πληροφορίες στο 69393 26577 (13:00-21:00) ή στο astromatics@windowslive.com



κύριο πρόγραμμα εκπαίδευσης
ASTROMATICS full education
Μάθε τα πάντα για την Αστρολογία
μέσα από την ανάλυση του δικού σου ωροσκοπίου.
Μάθε να προβλέπεις μόνος σου!

Μαθήματα με το απλό σύστημα εκμάθησης που σχεδίασαν οι κλασικοί αμερικάνοι αστρολόγοι Julia & Derek Parker που θεωρούνται οι εισηγητές της σύγχρονης αστρολογίας!


Σου μαθαίνουμε τα μυστικά για να κάνεις πετυχημένες προβλέψεις για τον εαυτό σου και τους άλλους.
Σου μαθαίνουμε πώς να διαβάζεις το χαρακτήρα των άλλων, τις σκέψεις και τις κρυφές πτυχές της ζωής τους. Επιπλέον σου μαθαίνουμε σπάνιες και δοκιμασμένες αστρολογικές τεχνικές που δεν θα τις βρεις αλλού.


Εύκολα και απλά σε καθοδηγούμε στον μαγικό κόσμο της αστρολογίας βήμα-βήμα ξεδιαλύνοντας κάθε απορία σου. Ξεκινάμε από τα βασικά επίπεδα για αρχάριους και καταλήγουμε σε πιο προχωρημένα κι εξειδικευμένα θέματα.

Το περιεχόμενο κι ο αριθμός των μαθημάτων μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τα δικά σου ενδιαφέροντα ή να επικεντρωθεί σε συγκεκριμένους τομείς αστρολογικής γνώσης.

Τα μαθήματα μπορούν να γίνονται διαδικτυακά μέσω SKYPE από την άνεση του σπιτιού σας!


Μεταξύ άλλων δίνουμε βάση στην εκμάθηση τεχνικών που είναι άγνωστες στην πλειοψηφία των αστρολόγων που όμως δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην πράξη. Τέτοιες είναι:


Ανάστροφη Αστρολογία (Converse Astrology)
αφορά τις τεχνικές Ανάστροφων Προόδων, Επιστροφών ή και Διελεύσεων. Έχουμε παρατηρήσει ότι δίνουν μεγαλύτερης ακρίβειας προβλέψεις από τις συμβατικές που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία των αστρολόγων.
Σεληνιακή Αστρολογία (Lunar Astrology)
η Σελήνη είναι το πιο κοντινό μας ουράνιο σώμα και γι΄αυτό η επιρροή της είναι πάντα άμεση. Μετά τον ήλιο είναι ο σημαντικότερος παράγοντας σε ένα ωροσκόπιο. Γι΄αυτό κι εμείς την χρησιμοποιούμε κατά κόρον τόσο στη διάγνωση προσωπικότητας όσο και στην πρόγνωση μέλλοντος.
Ειδικά στην πρόβλεψη έχουμε διαπιστώσει ότι παίζει τον σημαντικότερο ρόλο, γι'αυτό κι εμείς την αναλύουμε εξονυχιστικά από:
θέση ζωδίου / οίκου,
φάση,
σεληνιακή μέρα,
σεληνιακό βεδικό μέγαρο κλπ.
Αριθμική Αστρολογία
είναι μια νέα τεχνική πρόβλεψης που σε συνδυασμό με Αριθμολογία μελετά τους επαναλαμβανόμενους κύκλους / μοτίβα ζωής που απεικονίζονται στο γενέθλιο θέμα μας και εντοπίζει με ακρίβεια πότε θα εκδηλωθούν.

πληροφορίες και εγγραφές στο 69393 26577 (13:00-21:00)

κάνε την ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ σου εδώ σε 2 λεπτά!

Αφού αποφασίσεις ποια υπηρεσία μας επιθυμείς να παραγγείλεις, συνέχισε ως εξής:

Βήμα 1. Γράψε μας στο astromatics@windowslive.com το ΕΡΩΤΗΜΑ σου ή ποια ΥΠΗΡΕΣΙΑ μας σε ενδιαφέρει να παραγγείλεις μαζί με τα 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ γέννησης σου (βλ. μενού 5)

Βήμα 2. Θα σου απαντήσουμε στο email στέλνοντας σου τον λογαριασμό τραπέζης για εξόφληση με e-banking (επιβάρυνση 2€) και απλή κατάθεση σε τράπεζα (χωρίς επιβάρυνση) ή στέλνοντας σου την πλατφόρμα paypal για εξόφληση με απλή κάρτα (επιβάρυνση 2€) ή με paypal (χωρίς επιβάρυνση).

Βήμα 3. Αμέσως μετά την εξόφληση αναθέτουμε την εξυπηρέτηση σου σε συνεργάτη μας.